کد خبر : 1832
تاریخ انتشار : 03 مرداد 1400

تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی حق شان را از دولت گرفتند

تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی حق شان را از دولت گرفتند

نیک نیوز: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب پرداخت بدهی دولتها به سازمان تامین اجتماعی صندوق کشوری و صندوق روستائیان با واگذاری سهام خبر داد.

محمد شریعتمداری در توییتی نوشت: ‌ایام‌ عید است و وقت ‌خبر خوب 

کاری از جنس کارستان!
بدهی بعضا چند ده ساله دولتها به صندوق های بازنشستگی برای بار دوم پس از سال ۹۹ با واگذاری سهام شرکت‌های دولتی دردولت به تصویب رسید. سهم سازمان تامین اجتماعی ٨٩ صندوق کشوری ٣٠و صندوق روستاییان هزار میلیارد تومان  است.  
‌یک گام جلوتر."

به گفته عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی تا پیش از این تصمیم بدهی دولت به سازمان بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بود و نحوه پرداخت ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مصوب مجلس به تامین اجتماعی مشخص نشده است.

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز در خصوص ۸۹ هزار میلیارد تومانی که قرار بود برای طلب سازمان تأمین اجتماعی از سوی دولت پرداخت شود، اظهار داشت: پس از آنکه مجلس پرداخت ۸۹ هزار میلیارد تومان را مصوب کرد، قرار شد از طریق واگذاری دارایی یعنی سهام انجام شود و تاکنون جلسات متعددی برای اینکه فهرست یا سهام شرکت‌های قابل واگذاری مشخص شود، با سازمان خصوصی‌سازی برگزار کردیم.

وی افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد موارد را با سازمان خصوصی‌سازی به تفاهم رسیدیم و عمدتاً این شرکت‌ها سود ده هستند و برخی از این شرکت‌ها، آنهایی هستند که در واگذاری قبلی (سال گذشته) درصدی از سهامشان را دریافت کرده بودیم و بخشی دیگر نیز شرکت‌های جدیدی هستند که واگذار خواهند شد.

سالاری با اشاره به اینکه پیش از این شخصاً جلسه‌ای با رئیس سازمان خصوصی‌سازی داشته‌ام، گفت: چندین جلسه نیز معاونین بنده با معاونین سازمان خصوصی‌سازی داشتند و اصرار ما بر این است که حتی‌الامکان درصدی از این ۸۹ هزار میلیارد تومان را سهام بورسی بدهند که هنوز در این زمینه به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین تأکید کرد: سهام شرکت‌های غیر بورسی نیز آنهایی که به ما پیشنهاد شده، نه صد درصد اما غالب آنها شرکت‌هایی هستند که سهام خوبی دارند.

سالاری گفت: بدی سهام شرکت‌های غیر بورسی این است که زمان‌بر خواهد شد و انتقال قطعی و واگذاری آنها چند ماهی زمان می‌برد و هیئت کارشناسی باید تحت نظر سازمان خصوصی‌سازی قیمت گذاری کند و پس از قیمت گذاری نیز باید در هیئت عالی واگذاری مصوب شود. همچنین باید کارگروه تخصصی مشخص و پس از تصویب مبایعه‌نامه تنظیم شود.

به گفته وی، این در حالی است که اگر سهام واگذار شده بورسی باشد، به سرعت این مراحل منتفی و به سمت مبایعه‌نامه و نقل و انتقال می‌رویم. در مجموع اگر سهام بورسی به ما واگذار شود، سه‌، چهار مرحله حذف می‌شود و امیدواریم به سرعت تفاهمنامه واگذاری و نقل و انتقال انجام شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در مجموع امیدواریم به زودی به مصوبه دولت برسیم و قیمت گذاری صورت بگیرد

سالاری تأکید کرد: امیدواریم برای این ۸۹ هزار میلیارد تومان بتوانیم سریع‌تر از سال گذشته نقل و انتقال‌ها را انجام دهیم و اعتبار را بگیریم، البته بخش عمده این کار مربوط به هیئت کارشناسی است که امیدواریم به زودی اقدامات لازم انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0