کد خبر : 6741
تاریخ انتشار : 02 اردیبهشت 1404

تاکیدرییس گمرک روسیه بر جهش ترانزیت باایران در مرز آذربایجان

تاکیدرییس گمرک روسیه بر جهش ترانزیت باایران در مرز آذربایجان

نیک نیوز :  در این نشست فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران ضمن ابراز خرسندی از سفر والری پیکالف رئیس اداره فدرال گمرک روسیه و هیات همراه، توسعه همکاری‌های گمرکی و حل مشکلات فعالان اقتصادی دو کشور را اولویت دو طرف برشمرد و بر روانسازی مسیر تجاری بین دو کشور تاکید کرد.

 عسگری اهمیت افزایش حجم ترانزیت را یادآور شد و خواستار مشارکت اداره گمرک فدرال روسیه در همکاری‌های منطقه‌ای در جهت حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی آستارا، سامور و کزمٓلیا شد.

وی با اشاره به ارتباطات گسترده دو کشور، این ارتباطات را زیرساخت مناسبی دانست که می‌بایست از آن در جهت افزایش مبادلات تجاری و توسعه ظرفیت‌های ترانزیتی بهره‌برداری کرد.
 
به گفته عسگری، امکانات تخلیه و بارگیری و انبارهای مناسبی در بنادر دو کشور وجود دارد که می‌بایست از این مزیت نهایت بهره‌برداری صورت گیرد.

وی در ادامه این نشست از آمادگی گمرک کشورمان برای تبادل الکترونیکی داده‌های مربوط به اظهارنامه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله مدیریت ریسک و ترانزیت به منظور جایگزینی و حذف اسناد فیزیکی و تسریع در کار خبر داد.

بر اساس این گزارش والری پیکالف رئیس اداره فدرال گمرک روسیه نیز ایران را یکی از شرکای نزدیک و مهم روسیه برشمرد و خواستار تلاش دو گمرک در راستای افزایش حجم مبادلات تجاری بین دو کشور شد.

پیکالف از ابراز تمایل مقامات ارشد کشور متبوع خود در جهت افزایش مبادلات تجاری خبر داد و گسترش ترانزیت را بویژه در مرز آذربایجان زمینه مناسبی برای ارتقای همکاری ها برشمرد.

به گفته وی کاهش عوارض و موانع گمرکی از جمله مواردی هستند که به دو طرف در راستای تسهیل تجارت و افزایش حجم مبادلات تجاری کمک خواهد کرد.

این گزارش می‌افزاید: آموزش کارکنان گمرک ایران در آکادمی گمرک روسیه، تبادلات الکترونیکی آمار و داده‌های مربوط به تجارت بین دو کشور، تسهیل جا به جایی و افزایش تعداد کامیون‌های عبوری، ارتقای کریدور شمال _ جنوب، پلمپ الکترونیکی کامیون‌های ترانزیتی و مقابله با قاچاق و تخلفات گمرکی از دیگر محورهای این نشست بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0