کد خبر : 6368
تاریخ انتشار : 15 آبان 1403

جزئیاتی از مفاد تفاهم‌نامه همکاری پست ایران و کوبا

جزئیاتی از مفاد تفاهم‌نامه همکاری پست ایران و کوبا

نیک نیوز : به گفته معاون وزیر ارتباطات توسعه مبادلات پستی در سرویس‌های همگانی و سرویس سریع EMS، تلاش برای ایجاد مسیر مستقیم لجستیک هوایی به عنوان هاب‌های پستی خاورمیانه، آسیا و کشورهای حوزه کارائیب و آمریکای جنوبی، توسعه زیرساخت‌ها و فناوری‌های لجستیکی از محورهای تفاهم‌نامه همکاری پست ایران و کوبا است.

 در پی سفر هفته گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ونزوئلا و کوبا، تفاهم نامه و همکاری هایی در زمینه پستی میان ایران و دو کشور کوبا و ونزوئلا انجام شد. در این سفر تفاهم نامه همکاری های پستی میان تهران و هاوانا به امضا رسید که می تواند حجم مبادلات پستی دو کشور را به طرز چشم گیری افزایش دهد.

همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین روز از سفر به هاوانا با معاون نخست وزیر کوبا دیدار و درباره زمینه‌های توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه و ارتباطاتی با این کشور گفت وگو کردند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دیدار، از امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو کشور در حوزه خدمات پستی خبر داد و گفت ظرفیت‌های بسیار زیادی برای همکاری میان تهران و هاوانا وجود دارد که امیدوار هستند بعد از انجام این نشست‌ها، فاز عملیاتی توافق‌ها آغاز شود.   

و در ادامه  ادواردو مارتینز-معاون نخست وزیر کوبا در امور علم و فناوری- نیز در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی به پیشرفت‌های چشمگیر ایران در حوزه های علمی و فناورانه اشاره کرد و توسعه همکاری های دو کشور در حوزه های مخابراتی، پستی و هوش مصنوعی را خواستار شد.  

در این راستا به تازگی جزئیاتی از مفاد تفاهم‌نامه همکاری پست ایران و کوبا اعلام شد. محمد احمدی- مدیرعامل شرکت ملی پست- در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به محورهای آن، گفت: موضوع نخست افزایش و تسهیل مبادلات پستی تهران و هاوانا در چارچوب قوانین اتحادیه پستی جهانی است.   

وی افزود: انتقال دانش فنی در حوزه خدمات پست دیگر موضوع این تفاهم‌نامه است که بر این اساس ایران می‌تواند به توسعه زیرساخت های پست کوبا کمک کند.   

معاون وزیر ارتباطات کشورمان با اشاره به اینکه ارتقای تجارت الکترونیک بین‌الملل میان دو کشور از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است، گفت: توسعه تجارت الکترونیک فرامرزی از طریق مدیریت انبارش و خدمات لجستیک خرده‌فروشی بر بستر سکوهای داخلی و بین‌المللی افزایش می‌یابد.   

جزئیاتی از مفاد تفاهم‌نامه همکاری پست ایران و کوبا

به گفته وی، در فصل جدید همکاری‌های پستی ایران و کوبا، توسعه روابط دو کشور در حوزه تولید، بازاریابی و همکاری با نهادهای تخصصی تمبرشناسی نیز تعریف شده است.

احمدی تصریح کرد: توسعه مبادلات پستی در سرویس‌های همگانی و سرویس سریع  EMS، تلاش برای ایجاد مسیر مستقیم لجستیک هوایی به عنوان هاب‌های پستی خاورمیانه، آسیا و کشورهای حوزه کارائیب و آمریکای جنوبی، توسعه زیرساخت‌ها و فناوری‌های لجستیکی (اتوماسیون و مکانیزاسیون مراکز تجزیه و مبادلات کوبا، توسعه فناوری و نرم‌افزاری) و انتقال تجارب موفق، توسعه و آموزش کارکنان از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه است.

آناخولیا مارینه لوپس، معاون وزیر ارتباطات کوبا نیز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تهران و هاوانا گفت: ما از تجربه موفق ایران در زمینه هوشمندسازی و مکانیزاسیون، در توسعه پست کشورمان استفاده خواهیم کرد.

به گفته وی، این تفاهم‌نامه موجب ارتقای سطح خدمات پست دو کشور شده و گسترش و تعمیق روابط مشترک در زمینه توسعه خدمات پستی بین دو ملت، آموزش، پژوهش و نوآوری‌های فناورانه را فراهم خواهد کرد.   

گفتنی است پیش از این دیدار مدیر عامل شرکت ملی پست که وزیر ارتباطات را در سفر به ونزوئلا همراهی می کرد، در دیدار با همتای ونزوئلایی پیشنهاد صادرات خدمات فنی مهندسی، تجهیزات تخصصی پستی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در طراحی و راه اندازی تجهیزات اعم از سورتینگ هوشمند و صندوق های هوشمند پستی (لاکر) را با توجه به شرایط تحریم مطرح کرد.     

به گفته وی در زمینه توسعه سرویس‌های پستی شامل پایگاه اطلاعات مکان محور (GNAF) و کاربرد آن در توسعه دیگر خدمات پستی و سرویس‌های مکان محور به ویژه توسعه دولت الکترونیک، ظرفیت خوبی در ایران ایجاد شده است که می‌تواند به ونزوئلا منتقل شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست همچنین به انتقال دانش ایجاد و ساخت پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک و ظرفیت‌های آن و همچنین توسعه تجارت الکترونیک و زیرساخت‌های نرم افزاری این سرویس توسط ایران در ونزوئلا به منظور خدمات رسانی گسترده‌تر به کشورهای آمریکایی جنوبی اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0