کد خبر : 7160
تاریخ انتشار : 06 مرداد 1404

دورسون اردوی پرسپولیس را ترک کرد

دورسون اردوی پرسپولیس را ترک کرد

نیک نیوز: سردار دورسون مهاجم ترکیه‌ای پرسپولیس که همراه این تیم در اردوی ارزروم به سر می‌برد، بعد از تمرین روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد که از ناحیه همسترینگ پا دچار آسیب‌دیدگی شده است و برای فیزیوتراپی باید اردوی سرخپوشان را ترک و به شهر استانبول برود.

دورسون به همین دلیل نیز اردوی پرسپولیس را ترک کرده است. این بازیکن که در قراردادش با سرخپوشان بندی مربوط به فسخ قرارداد دارد، بارها درباره جدایی احتمالی از پرسپولیس سخن گفته و حالا به نظر می‌رسد با اتفاقات رخ داده در اردوی ترکیه، جدایی این بازیکن از جمع سرخپوشان جدی شده است.

شنیده‌های تسنیم حاکی از آن است که ظاهراً کادر فنی و مدیران پرسپولیس نیز از مصاحبه‌های پی در پی چند وقت اخیر دورسون ناراحت هستند و معتقدند او در تمرینات تمرکز کافی ندارد و به همین دلیل مخالفتی با جدایی او ندارند.

دورسون فعلاً اردوی پرسپولیس را ترک کرده است و برای فسخ قرارداد خود باید با مدیران پرسپولیس به توافق برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0

عکس و فیلم