کد خبر : 6985
تاریخ انتشار : 19 خرداد 1404

صدور پروانه فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی برخط می‌شود

صدور پروانه فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی برخط می‌شود

نیک نیوز : دکتر عبدالعظیم بهفر در همایش روز جهانی ایمنی غذا اعلام کرد: از سال گذشته تلاش کردیم از بستر الکترونیک برای ارائه خدمات در حوزه غذا استفاده کنیم. اکنون ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به‌صورت هوشمند و الکترونیک فراهم شده و به‌زودی همه شرکت‌ها و دانشگاه‌ها می‌توانند فرآورده‌های خود را آنلاین ثبت کنند. همچنین مسئولین فنی نیز امکان درخواست پروانه‌های خود را به‌صورت برخط خواهند داشت.

 وی از راه‌اندازی سامانه‌ای ویژه صدور گواهی بهداشت برای صادرات فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی و محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: این سامانه به شرکت‌هایی که قصد صادرات دارند کمک می‌کند تا گواهی بین‌المللی بهداشت را به‌صورت آنلاین دریافت کنند. این گواهی معتبر بوده و قابلیت استعلام در کشورهای مقصد را دارد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با اشاره به انواع سیستم‌های نظارتی موجود در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن، آمریکا، اتحادیه اروپا و استرالیا اظهار کرد: به لطف تلاش‌های انجام‌شده، ایران نیز جزو کشورهای پیشرو در پیاده‌سازی این سامانه‌ها قرار گرفته است.

بهفر از راه‌اندازی سامانه هشدار سریع ایمنی مواد غذایی خبر داد و گفت: این سامانه مشابه مدل‌های موجود در اتحادیه اروپاست و در صورت مشاهده عدم انطباق یا تهدید در ایمنی غذا، به‌سرعت اطلاع‌رسانی می‌کند.

 وی همچنین به تدوین ضوابط برچسب الکترونیک اشاره کرد و افزود: این امکان برای شرکت‌ها فراهم خواهد شد که برچسب‌های دارای QR کد اختیاری روی محصولات خود درج کنند. این برچسب‌ها دسترسی دقیق و شفاف به اطلاعات محصول را برای مصرف‌کننده و نهادهای نظارتی ممکن می‌سازد.

 بهفر استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی را در سنجش اصالت مواد غذایی در مراحل آزمایشگاهی و عرضه مهم دانست و تأکید کرد: در این زمینه نیز اقدامات خوبی در دست اجراست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0