کد خبر : 6822
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1404

غلظت نیترات در هندوانه‌ ایرانی کمتر از ۱۰ میلی گرم است

غلظت نیترات در هندوانه‌ ایرانی کمتر از ۱۰ میلی گرم است

نیک نیوز : حسین اصغری - مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی - با اشاره به اینکه سخت‌گیرانه‌ترین استانداردهای جهانی باقی‌مانده نیترات در روسیه انجام می‌شود، تأکید کرد: محصولات کشاورزی ایران هم این استانداردها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلی‌ترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.

وی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است، افزود: بر اساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
 
گفتنی است؛ در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن، فردی که با گذاشتن یک نمایشگر الکترونیکی روی هندوانه، به اصطلاح آزمایش انجام می‌داد، با تبلیغ برای هندوانه داغستان ادعا می‌کرد میزان نیترات در هندوانه ایرانی چندین برابر حد مجاز است.

بنا بر اعلام وزارت جهاد کشاورزی مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: معلوم نیست آن هندوانه ایرانی باشد، ضمن اینکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن و علاوه بر این دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0